Kussens op maat

Onlinemaatkussens.be is dé specialist op het gebied van kussens op maat!

Bij Onlinemaatkussens.be kun je op een eenvoudige manier online je kussens op maat samenstellen en bestellen. Of het nu gaat om kussens voor buiten, kussens voor een loungeset, kussens voor een eetkamerstoel…bij Onlinemaatkussens.nl ben je aan het juiste adres.

 

Jouw eigen kussens op maat kopen

Onlinemaatkussens.be heeft uitgebreide mogelijkheden om zelf je kussens op maat samen te stellen. Met de online tool van Onlinemaatkussens.be kies je zelf het gewenste formaat, de kleur en soort stof en maak precies de loungekussens op maat naar keuze. 

Voorbeelden zien en inspiratie opdoen van eerdere klanten? Bekijk dan onze projecten pagina met voorbeelden van kussens op maat.

Loungekussens op maat laten maken

Door gebruik te maken van de online tool van Onlinemaatkussens.nl kun je direct starten met het ontwerpen van jouw loungekussens op maat. Precies volgens de specificaties zoals jij jouw kussens wilt hebben. Door te kiezen voor de het soort kussen (zitkussens, plof kussen, hockerkussen, rugkussen, rugkussen schuin, plof rugkussen of sierkussen) kun je eenvoudig de stappen volgen en de prijs van de loungekussens op maat berekenen. 

Gratis kleurstalen

Graag eerst de kleur in het echt zien? Geen probleem bij Onlinemaatkussens.nl!
Vraag telefonisch (040 21 83 018) of via Onlinemaatkussens.nl 4 stalen op. Deze worden gratis per post verstuurd. Bestel hier gratis kleurstalen:

Gerealiseerde projecten

Vanaf 2016 hebben we al heel veel klanten blij mogen maken. We ontvangen regelmatig spontane bedankjes en foto’s van klanten die het eindresultaat van de kussens in hun tuin of huis aan ons laten zien. Deze foto’s brengen jou wellicht nog op ideeën. Bekijk ze ter inspiratie!

Heb je nog twijfels op vragen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon of email, kom langs in onze showroom of bekijk onze onafhankelijke klantbeoordelingen via Kiyoh. Heb je een vraag over kussens op maat? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met de gratis helpdesk van Onlinemaatkussens.nl! We helpen je graag verder!

Telefoon: 040 21 83 018
E-mail: info@onlinemaatkussens.nl

Kijkje in de showroom en het atelier?
Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. 

Showroom & Atelier: Zeelberg 32, 5555 XG Valkenswaard
Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (graag eerst een afspraak maken)